Vanaf 5 juni weer voorstellingen bij Maaspodium Rotterdam

0

Theaters zijn druk bezig met het verzinnen van creatieve oplossingen sinds bekend werd dat zij vanaf 1 juni weer open mogen. Het Maaspodium in Rotterdam heeft een manier gevonden om ook voor een klein publiek haar deuren weer te openen.

Vanaf 5 juni presenteert het Maaspodium een aangepast programma met voorstellingen die geschikt zijn voor een klein publiek. Deze voorstellingen worden gespeeld op vrijdagen en zondagen en het Maaspodium geeft aan het publiek bij ontvangst een bijzonder ervaring te geven. Dit wordt veelal gedaan door voorstellingen te combineren met een maaltijd.

Open op vrijdag en zondag

Op enkele vrijdagen zal het Maaspodium XL-voorstellingen organiseren. Dit zijn voorstellingen voor de leeftijd 12+. Hierbij serveren ze een Vegan Friday-maaltijd. Op zondagen opent het Maaspodium de deuren voor families en combineert dit met een ontbijtje. Barbara Willemsen trapt 5 juni af met FRESH, over creativiteit tijdens corona. Ook rond Keti Koti (1 juli) is er een speciaal programma.

Programma Maaspodium

Het aangepaste programma voor juni en juli is al te zien op de website van het Maaspodium. Na de zomer begint het Maaspodium wederom met een Wilde keuken­-reeks, dat ook in het teken staat van eten. Wat er verder het komende seizoen komen gaat is nog niet bekend.

Beeld: Sophia van den Hoek

Share.