Lenny Kuhr en Jim Bakkum dolblij: recordbedrag opgehaald voor ernstig zieke baby Jayme!

0

Het is gelukt! Dankzij alle gulle giften is er 1,9 miljoen euro opgehaald voor baby Jayme. Het kindje heeft een ernstige spierziekte, en alleen een peperduur medicijn kan hem redden. Onder meer Jim Bakkum en Lenny Kuhr deden volop mee aan de crowdfunding en zijn dan ook door het dolle heen met het behaalde resultaat.

Jim Bakkum en Lenny Kuhr zetten zich de afgelopen weken hard in om geld op te halen voor de ernstig zieke baby Jayme, die momenteel op de intensive care van Rotterdam ligt. Jim nam speciaal hiervoor samen met Glennis Grace het nummer Ik kijk naar jou op. Jim – zelf vader van drie kinderen – verwoordt in dit nummer het gevoel dat ouders van een ziek kindje ervaren. “Dit raakt mij. Als vader en als mens. We leven in bizarre tijden. Laat staan als je moet leven met dit drama. De angst om je kind te verliezen.”

Jim Bakkum dolblij

Jim Bakkum is dan ook dolblij nu het streefbedrag is behaald en bedankt op Instagram alle mensen die een donatie deden. “Allereerst willen Bettina Holwerda en ik, ook namens Team Jayme, al die lieve mensen bedanken die gedoneerd, gedeeld en gesteund hebben.”

Thuisoptreden van Lenny Kuhr

Ook oud-Songfestivalwinnares Lenny Kuhr droeg de actie een warm hart toe. Zij kent de spierziekte SMA van dichtbij, want ook haar eigen kleinkind lijdt hieraan. Gelukkig werd het medicijn voor haar kleindochter -die in Israƫl woont- wel vergoed. Lenny organiseert op 15 juni een exclusief thuisconcert via livestream, en de opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan baby Jayme. Ook nu het bedrag is opgehaald, zal er geld nodig zijn voor bijvoorbeeld reiskosten wanneer de behandeling niet in Nederland kan plaatsvinden, zo legt de zangeres uit op Facebook.

Share.