Richard Groenendijk deze winter weer te zien in het theater

0

Cabaretier Richard Groenendijk (47) komt deze winter met een nieuwe voorstelling naar het Luxor Theater in Rotterdam. De voorstelling zal tussen 19 december en 3 januari te zien zijn.

De show heet Tebbie nou op je muil?! en is de eerste solovoorstelling van Groenendijk sinds Om alles! (2017). In de voorstelling staan de gebeurtenissen van het afgelopen jaar centraal, met name alles wat we door de coronacrisis hebben gemist. Onder andere de Toppers en het songfestival zullen dan ook voorbijkomen.

Corona-proof voorstelling

De show draait niet alleen om wat er afgelopen jaar allemaal (niet) gebeurd is, maar is ook volledig corona-proof. In een nachtclub-sfeer wordt je aan je eigen tafeltje een uur lang vermaakt door de typetjes en liedjes van Groenendijk. Er zijn nog voor enkele data kaarten beschikbaar.

Kijk voor nog veel meer cabaretvoorstellingen in onze theateragenda.

Share.