Toppers in Concert gaat deze kerst niet door

0

Slecht nieuws voor de duizenden fans van de Toppers. Gerard Joling, René Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit hebben laten weten dat hun kerstconcerten in Rotterdam Ahoy dit jaar niet door kunnen gaan door de aanhoudende coronacrisis.

De show Christmas Party of the Year 2020 van de Toppers zou plaatsvinden op 22, 23, 24 en 26 december van dit jaar. Maar de heren hebben nu besloten dat de huidige tijd te onzeker is om een mooi en warm feest te organiseren zoals ze dat gewend zijn. Op de Instagram van Froger lezen we: “Gezien alle ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus, de onzekerheid en de steeds weer wisselende maatregelen is het voor ons op dit moment niet mogelijk ‘Hèt meezingfeest van verbroedering’ met het typische warme kerst- en familiegevoel te organiseren en produceren op de wijze die jullie van ons gewend zijn en mogen verwachten.”

Kerstshow verplaatst naar 2021

Alle fans die al een kaartje hadden gekocht, zullen een jaar moeten wachten op de grootse show: “Veiligheid en gezondheid staan voorop en samenkomsten van grote aantallen mensen passen niet in de huidige samenleving, afstand houden is momenteel belangrijker en noodzakelijker dan ooit. Ondanks de teleurstelling van dit moment kunnen wij niet wachten jullie allemaal weer welkom te mogen heten bij de komende editie Toppers in Concert ‘Christmas Party of Next Year 2021′”.

De tickets die dit jaar zijn aangeschaft blijven dan ook gewoon geldig voor de show volgend jaar, inclusief dezelfde plaatsen. Iedereen met een ticket krijgt vanzelf een nieuw kaartje toegestuurd door Ticketpoint. De Toppers sluiten hun bericht af met de hoop dat het goed gaat met iedereen in deze bizarre tijd en de wens dat iedereen gezond blijft.

Kijk voor meer voorstellingen in onze theateragenda.

Share.