Rotterdams Philharmonisch Orkest brengt gratis kerstshow met A Musical X-mas For You

0

Op 25 december speelt het Rotterdams Philharmonisch Orkest de mooiste musicalhits en heerlijke kerstnummers zo jouw woonkamer in: A Muscial X-mas For You. Hiervoor nodigen ze ook een handvol internationale topartiesten uit om het feest compleet te maken.

Op eerste kerstdag geniet van je van kerstklassiekers als O Holy Night en bekende musicalnummers als On My Own uit Les Misérables. Het kerstconcert wordt uitgevoerd door het volledige orkest uit Rotterdam en het theater- en musicalkoor van Codarts. Daarnaast worden zij bijgestaan door vijf geweldige zangers: René van Kooten (o.a. Les Misérables en Anastasia), Nyassa Alberta (TINA – Tina Turner de musical), Annefleur van den Berg (Mamma Mia), Nigel Brown (Lion King UK) en Dina Medina. Frits Sissing neemt de presentatie op zich.

Innovator bij het orkest Mike Schäperclaus laat in het AD weten dat ze hun musicalpubliek ook deze kerst willen vermaken: “De Kerstdagen zullen er dit jaar heel anders uitzien. Wij hebben met het orkest het afgelopen jaar steeds geprobeerd mensen te raken met onze muziek. We hopen dat we met een hartverwarmende kerstshow ook wat verlichting kunnen brengen in deze donkere dagen.”

Stream het kerstconcert gratis

Er was veel ruimte nodig om zowel het orkest en de solisten als de presentatie op een veilige manier bij elkaar te brengen. Daarom is het kerstconcert opgenomen in een leeg Rotterdam Ahoy. Van deze opnames wordt een prachtige show gemaakt, die vanaf 25 december 14:00 uur te bekijken is. De stream blijft vervolgens ongeveer een week lang beschikbaar tot 31 december.

Je hoeft geen kaartjes te kopen voor de gratis kerstvoorstelling, maar je moet je wel inschrijven om een link naar de stream te ontvangen.

Share.