Muziekfestijn De Vrienden van Amstel LIVE gaat door en jij kunt er gratis bij zijn!

0

De Vrienden van Amstel LIVE is een van de grootste jaarlijkse muzikale spektakels die we kennen in Nederland. Een groot aantal Nederlandse artiesten zet dan twee weken lang Rotterdam Ahoy op zijn kop voor duizenden fans. Aanvankelijk leek het erop dat het concert dit jaar echter niet door zou gaan door corona, maar niets is minder waar: De Vrienden van Amstel LIVE gaat deze zaterdag door, online!

De grootste kroeg van Nederland opent voor één avond haar deuren voor de 23e editie. Artiesten als Armin van Buuren, André Hazes, Jochem Myjer, Snelle, Willeke Alberti, Typhoon, Thomas Acda, Paul de Munnik, Paul de Leeuw en Maan zullen optreden vanuit een leeg Rotterdam Ahoy. Om de veiligheid te waarborgen krijgen alle aanwezigen een sneltest en treden de artiesten op vanuit een speciaal decor waarin ze afstand kunnen houden.

Acda en de Munnik, Snelle, Kraantje Pappie, Maan, Suzan en Freek | 2020 | Vrienden van Amstel LIVE

Kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE

Het initiatief voor de livestream komt van de artiesten zelf en van Bierbrouwer Amstel en producent Tribe Company. Ook gasheren Nick en Simon hebben er veel zin in: “Elk jaar kijken we ontzettend uit naar januari, de maand waarin we met bevriende collega-artiesten twee weken lang en avond aan avond met elkaar muziek mogen maken en herinneringen voor het leven maken. En wat zijn we blij dat dit jaar toch weer een bijzondere editie met elkaar neer kunnen zetten. Het zal natuurlijk wel even wennen zijn in een leeg Ahoy, maar de energie die we onderling voelen, geven we door aan al die mensen thuis.”

Iedereen kan vanuit hun eigen huiskamer genieten van De Vrienden van Amstel LIVE online, want de kaarten zijn gratis. Met een ticket krijg je op zaterdag 16 januari toegang tot het online spektakel, dat begint om 20:15 uur en ongeveer twee uur zal duren. Coen en Sander organiseren daarvoor om 19:30 een voorprogramma.

Mensen die reguliere kaarten hebben gekocht voor De Vrienden van Amstel LIVE 2021 hoeven niet te treuren, al moeten ze wel even wachten. Hun kaarten zijn volgend jaar voor de editie van 2022 gewoon geldig.

Share.